BRAVO! Vaterpolo klub Novi Beograd i jedan njegov prvotimac proglašeni za najbolje u našem glavnom gradu!

Tradicionalnom godišnjom svečanošću, Sportski savez Beograda je u prisustvu velikog broja zvanica iz sportskog i javnog života zaokružio godinu i uručio priznanja za postignute sportske rezultate i sportski doprinos u 2023. godini.

Među laureatima našao se i Vaterpolo klub Novi Beograd i jedan njegov prvotimac. Naime, Vasilije Martinović izabran je za najboljeg mladog sporitstu Grada Beograda, a VK Novi Beograd je proglašen za najbolji klub našeg glavnog grada.

Vaterpolisti novog Beograda u 2023. Godini osvojili su titulu prvaka Srbije, kao i trofej nacionalnog kupa, a drugi put uzastopno bili su vicešampioni Evrope.

Nagrade je uručio generalni sekretar Sportskog saveza BeogradaNebojša Jevremović, a priznanja je primio tim menadžer VK Novi Beograd Slavko Gak.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn