Tradicionalna novogodišnja manifestacija za svoje sugrađane pod nazivom „Novi BeoGrad otvorenog srca“

Opština Novi Beograd i ovog 1. januara, od 11 časova, u Bulevaru Zorana Đinđića, organizovaće tradicionalnu novogodišnju manifestaciju za svoje sugrađane pod nazivom „Novi BeoGrad otvorenog srca“.

U prazničnoj atmosferi, porodično i sa prijateljima, mnogobrojni Novobeograđani, prvi dan u Novoj godini tradicionalno provode družeći se na prostoru između Crkve Svetog Dimitrija i TC „Merkator“, uz lepe želje za zdravlje i uspeh svojih najdražih.

Novogodišnju atmosferu 1. januara 2024. godine, upotpuniće bogat kulturno-muzički program, mnogobrojni animatori, lampice i baloni, kao i prodajni štandovi od kojih i onaj s klovnovskim crvenim nosićima čijom kupovinom sugrađani daju humanitarni prilog.

Program na bini počinje u 11 časova nastupom Kulturno-umetničkog društva „Talija“, koje će izvesti splet narodnih igara iz Srbije, a zatim će se na sceni smenjivati KUD „Šumadija“, „Akademsko društvo NBG“ i KUD „Jeleče Novi Beograd“.

Od 12 časova na programu je predstava „Novogodišnja mačka u čizmama“, u 12.35 nastupiće učenici Osnovne škole „Laza Kostić“ sa profesorima Biljanom Dačević i Miloradom Miletom Đurićem, a posle njih učenica Tehničke škole „Zmaj“ Teodora Pešić izvešće nekoliko etno pesma.

U 13.35 nastupiće pop bend „Umreženi“, a program na bini zatvoriće rok grupa „Paravan“, koja nastupa od 14.15 časova.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn