Novi haos u srpskom fudbalu! Novobeograđani ostao bez bodova zbog nameštanja – moraće da plati i milionsku odštetu!

Radnički sa Novog Beograda kažnjen je oduzimanjem šest bodova, i to nakon ubedljivog poraza od Tekstilca (5:0).

Pomenuti klub iz Prve lige Srbije kažnjen je zbog „povreda integriteta igre“.

„Na sednici Disciplinske i Etičke komisije FSS, kojom je predsedavao Ivan Nikolić, u vezi sa dostavljenim pisanim informacijama od strane UEFA nadležnih organa za integritet protiv FK Radnički iz Beograda, da je svojim činjenjem ugrozio i povredio integritet fudbalske utakmice 20. kola Prve lige Srbije FK Tekstilac – FK Radnički, odigrane 11. decembra prosle godine u Odžacima, doneta je odluka kojom se kažnjava FK Radnički iz Beograda oduzimanjem šest bodova od onih koje je osvojio do izricanja kazne i novčanom kaznom u iznosu od četiri miliona dinara.

FSS i na ovaj način dokazuje nultu toleranciju na pojave ugrožavanja i povreda integriteta fudbalskih utakmica i duboku posvećenost očuvanju integriteta i digniteta fudbalskih takmičenja – piše u saopštenju koje je dostavljeno „Sport klubu“.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn