(FOTO) „Zečicina zavrzlama“ besplatna predstava za decu u organizaciji opštine NOVI BEOGRAD

„Zečicina zavrzlama“, predstava u režiji i dramatizaciji glumice i dramskog pedagoga Svetlane Sretenović, zabavila je i podučila decu novobeogradskog vrtića „Zvončica“, da nikome, čak ni u šali, ne treba da čine nešto nažao, te da ljutnja i osveta nisu put ka rešavanju problema.

Beslatnu edukativnu predstavu za decu vrtića „Zvončica“ organizovala je Ustanova kulture Gradske opštine Novi Beograd, Novobeogradska kulturna mreža, u utorak 27. februara, u sali Mesne zajednice „Sava“.

Reč je o veseloj priči u kojoj deca upoznaju stanovnike šume: Liju, Vuka, Zeca i Šumara, koji je nepravedno optužen da je loš i da prlja šumu. Šumaru je rečeno da neistine o njemu govori Vuk, zbog čega on kreće u potragu za Vukom, a u toj potrazi zbrku prave Lijina lukavstva, Zečeve izmišljotine i Crvenkapini pokušaji da reši priblem.

Kad se zavrzlama na kraju reši, deca saznaju da osveta nije dobra i da se samo dobrim činjenjem, dobro i vraća.

Dinamiku predstavi dodatno su dali songovi praćeni originalnim koreografijama, a pored glumice Svetlana Sretenović, u „Zečicinim zavrzlamama“ igrali su Dragan Botner i Dejan Petošević.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn