DEO FILMOVA SA FESTA I U NOVOBEOGRADSKOM „SAVA CENTRU“

Kako je organizator i najavio, deo filmova sa ovogodišnjeg Festa publika će moći da pogleda i u „Sava centru” od 1. do 3. marta. „Sava centar” je formirao Glavnu kongresnu salu sa postavkom koja najbliže odgovara bioskopskoj i sa 350 mesta, koja nisu numerisana.

Ulaznice za ove projekcije mogu se nabaviti posredstvom sajta tickets.rs, a ulaz je iz Ulice Milentija Popovića.

Ljubitelji filmova moći će da uživaju u projekcijama najatraktivnijih filmskih naslova za koje se već traži karta više: „Udar sreće” Vudija Alena, „Hotel Palas” Romana Polanskog, „Svi mi stranci” Endrua Hejga, „Ukus ljubavi” sa Žilijet Binoš i Benoa Mežimelom (nagrada na Kanskom festivalu za najbolju režiju), „Anatomija pada” Žistin Trije (Zlatni globus za najbolji strani film i scenario; Zlatna palma u Kanu), „Obećana zemlja” sa Madsom Mikelsenom (tri Evropske filmske nagrade – najbolji glumac, fotografija, kostim).

Spisak filmova i link za ulaznice:

https://tickets.rs/tour/fest_2024_1285?CurrentPage=1&filter=IDVenue:3#fpoint

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn