NOVE ULICE I PUTNA INFRASTRUKTURA NA NOVOM BEOGRADU

U POSLEDNjIH nekoliko godina u Beogradu je izgrađeno oko 20 kilometara novih saobraćajnica.

Zemun, Lazarevac, Novi Beograd samo su neke od opština koje su dobile nove ulice i putnu infrastrukturu. Nove saobraćajnice u Beogradu grade se obično na inicijativu nadležnih, a ove projekte sprovodi Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju.

U prestoničkim opštinama sada ima 20 novih ulica. Neki od projekata koji su urađeni su Železnička ulica u Lazarevcu, saobraćajnica za fabriku vakcina u Zemunu, Studentska ulica na Novom Beogradu i pružni prelaz u Batajnici.

– Ovi projekti podrazumevaju i izgradnju prateće infrastrukture, a to je vodovod, kanalizacija, elektroinstalacije, javna rasveta – rekli su za „Novosti“ u Direkciji. – Mi ovakve projekte radimo prema godišnjem programu uređivanja i dodele građevinskog zemljišta, koji usvaja Skupština grada Beograda. Planovi nastaju na osnovu sagledavanja potreba u razvoju Beograda, inicijativa Grada i gradskih sekretarijata, opština i javno-komunalnih preduzeća.

Završen je i produžetak Bulevara Zorana Đinđića, izgrađen je kružni tok koji spaja Bulevar i Ulicu Vladimira Popovića. Ova deonica sređena je u dužini od 500 metara. Ideja je da ovaj projekat rastereti novobeogradske saobraćajnice. U Jakovu je pre par meseci završena i petlja na auto-putu, a ovaj „priključak“ izgrađen je kako bi stanovnicima Donjeg Srema olakšao izlazak na auto-put „Miloš Veliki“. Centar Surčina sada je rasterećen od tranzitnog saobraćaja, ali i građani brže stižu do centra grada.

Tokom 2022. godine urađena je deonica od 200 metara Studentske ulice, između Bulevara Zorana Đinđića i Arsenija Čarnojevića. Ovaj produžetak izgrađen je kako bi pojednostavio izlazak na auto-put i tako olakšao vožnju žiteljima ovog dela prestonice.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn