(FOTO) POČELI RADOVI NA REKONSTRUKCIJI NAJVEĆEG TRŽNOG CENTRA NA NOVOM BEOGRADU: Novi brendovi i drugačije šoping

-Počela je rekonstrukcija UŠĆE Shopping Centra i trajaće nešto više od jedne godine – izjavio je Jovan Ćirić, Deputy Retail Leasing Director u kompaniji MPC Properties u čijem se portfoliju nalazi UŠĆE Shopping Center

Ovaj projekat zajednički je poduhvat MPC-a i kompanije Aterburi Evropa (Atterbury Europe). „Svi radovi“, naglasio je Ćirić, „realizovaće se u četiri etape, a centar će sve vreme ostati otvoren za posetioce“.

Prema njegovim rečima, rekonstrucija delova UŠĆA predstavlja ključni korak ka unapređenju retail ponude, kako samih brendova, tako i drugih sadržaja koja će zadovoljiti potrebe i očekivanja savremenih potrošača. Prilagođavanje savremenim svetskim trendovima u industriji podrazumeva modernizaciju prostora i kreiranje ambijenta u centru koji više nije isključivo mesto za šoping već i destinacija u koju posetioci dolaze da provedu kvalitetno slobodno vreme.

-Između ostalog, planirano je poboljšanje segmenta ugostiteljstva, koji igra značajnu ulogu u šoping iskustvu – ističe Ćirić, i dodaje: Nadogradićemo ponudu restorana i kafića, sa akcentom na novi „Food Court“ koji će imati staklenu terasu sa pogledom na stari deo grada što će na najlepši način dočarati jedinsvenu poziciju UŠĆE Shopping centera i ulepšati posetiocima trenutke uživanja u hrani. Naš cilj je da upravo njima omogućimo da uživaju u širokom spektru gastronomskih iskustava, pa ćemo ponudu obogatiti nizom restorana i kafeterija sa otvorenim i zatvorenim baštama u prizemlju, čime će i plato koji okružuje UŠĆE Shopping Center pružiti jedno sasvim novo iskustvo – naveo je on.

Uz dodatni sadržaj za decu, rekonstrukcija UŠĆA doneće i nove modne brendove na čijem se odabiru uveliko radi.

-UŠĆE Shopping Centar ovog proleća proslavlja svoj 15. rođendan i početak radova jasno pokazuje našu posvećenost stvaranju još privlačnije šoping destinacije koja će nastaviti da predstavlja jednu od najomiljenijih gradskih lokacija – zaključuje Ćirić.

(Telegraf.rs/PR)

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn