UHAPŠEN NOVOBEOGRAĐANIN ZBOG MASOVNE TUČE: Četvorica u zatvoru, a trojica prebačena u bolnicu

Među povređenima i jedan turski državljanin

U centru Niša, posle masovne tuče, pripadnici policije jutros su uhapsili četvoricu mladića – trojicu Nišlija i jednog sa Novog Beograda, dok su zbog povreda zadobijenih u ovom sukobu tri osobe zbrinute u Univerzitetskom kliničkom centru. Kako je zvanično saopštila Informativna služba niške Policijske uprave MUP-a Srbije, po nalogu Osnovnog tužilaštva u Nišu uhapšeni su M. A. (25), D. M. (23) i M. A. (23) iz Niša, kao i M. Č. (22) sa Novog Beograda, koji se terete za krivična dela nanošenja teških telesnih povreda i nasilničko ponašanje. Kako je istaknuto u saopštenju oni su jutros rano ispred jednog kafića u centru Niša, napali tri osobe i naneli im teške i lakše telesne povrede.

U Informativnom centru niškog UKC-a saopšteno je da je P. V. (34) primljen u Urgentni centar ove ustanove sa prelomom donje vilice, povredama lica i posekotinama na glavi. Posle dijagnostike i dodatnog pregleda grudnog koša i glave povređeni je  prebačen na Maksilofacijalnu hirurgiju Stomatološke klinike, gde će biti hirurški zbrinut. Preostala dvojica, S. B. (29) i M.Y. (32) zadobila su lakše povrede i nakon pružene pomoći i pregleda pušteni su na kućno lečenje. Kako se saznaje M.Y. je turski državljanin, koji živi i radi u Nišu.

Uzroci masovne tuče nisu saopšteni, jer se i dalje ispituju okolnosti pod kojim se incident dogodio.

Osumnjičenima i uhapšenima određeno je zadržavanje do 48 sati, nakon čega će krivično gonjenje protiv njih biti nastavljeno u nadležnom tužilaštvu.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn