PIJAN IZAŠAO U DVORIŠTE, PA IZVUKAO PIŠTOLJ I POČEO DA PUCA: Podignuta optužnica protiv muškarca sa Novog Beograda

Treće osnovno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv A. M. (35) zbog sumnje da je izvršio krivična dela izazivanje opšte opasnosti, kao i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja eksplozivnih materija.

A. M. je osumnjičen da je 15. decembra prošle godine na Novom Beogradu, u dvorištu kuće dok je bio u alkoholisanom stanju pucao u vazduh više puta.

On je u kući držao više komada municije i delove oružja, kao i jedan okvir u kom su se nalazili meci.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu predložilo je da se prema okrivljenom produži pritvor, s obzirom da postoji osobite okolnosti koje ukazuju da će okrivljeni u slučaju boravka na slobodi u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

Odredbom člana 278 stav 4 Krivičnog zakonika propisano je da će izvršilac ovog krivičnog dela biti kažnjen kaznom zatvora u trajanju od dve do deset godina dok je takođe Krivičnim zakonikom propisano da će učinilac krivičnog dela iz odredbe člana 348 stav 1 Krivičnog zakonika biti kažnjen kaznom zatvora u trajanju od šest meseci do pet godina kao i novčanom kaznom.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn