Bez ponuda za kompleks EPS-a na Novom Beogradu, početna cena bila 48,5 miliona evra

Elektroprivreda Srbije (EPS) i Elektrodistribucija Srbije oglasile su sredinom februara prodaju građevinskog zemljišta sa objektima na nekoliko katastarskih parcela u novobeogradskom bloku 20 po početnoj ceni od 48,5 miliona evra – a kako je potvrđeno za Biznis.rs iz EPS-a, do isteka roka 12. marta nije pristigla nijedna ponuda.

Radi se, inače, o prostoru oivičenom ulicama Vladimira Popovića, Milentija Popovića i Zemunskim putem, a ukupna površina parcela je 1,2 hektara.

Blok 20 / Google Street View

Na prodaju su bili i objekti u izgradnji na tim parcelama – energetsko-poslovni objekat A i B, objekat garaže C, objekat skloništa D i objekat E (koji čine kolsko-pešačka saobraćajnica, parking mesta, slobodne i zajedničke površine).

Početna cena po kojoj je ova imovina ponuđena je 48,54 miliona evra, a kriterijum za izbor najpovoljnijeg ponuđača bio je najviša ponuđena cena – koja je morala da bude jednaka početnoj ili viša od nje.

„Na javni poziv za prodaju kompleksa u bloku 20 na Novom Beogradu nije pristigla nijedna ponuda“, rečeno je za Biznis.rs u EPS-u.

Podsećamo da je Delta Real Estate krajem decembra za nešto manje od milijardu dinara kupila Građevinsko preduzeće Rad u stečaju, u čiju imovinu spada i poznata a nedovršena zgrada „Bela lepotica“ u Bloku 20 – odnosno u neposrednom komšiluku EPS-ovog kompleksa.

Iz Delta Real Estate su za Biznis.rs tada izjavili da će se u narednom periodu baviti imovinskim i urbanističkim pitanjima koje je potrebno rešiti i na koje se u ovom trenutku stavlja fokus i da još nije moguće detaljnije govoriti o planovima koje kompanija ima za tu lokaciju.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn