(FOTO) OTVOREN BELI KROS 57. PUT NA NOVOM BEOGRADU

Beli kros – EA Bronzani permit kros, koji je danas, 16. marta, počeo 57. put u Beogradu u Parku prijateljstva kod Ušća, predstavlja važan događaj za atletiku. Očekuje se učešće više od 120 atletičara iz devet zemalja u pionirskoj, juniorskoj i seniorskoj konkurenciji.Ovo takmičenje je ključno kao priprema za Svetsko atletsko prvenstvo u krosu, koje će takođe biti održano na istoj stazi kod Ušća 30. marta. Osim što pruža priliku našim atletičarima da pokažu svoj talenat, ono je i odlična prilika za proveru forme pred Svetsko prvenstvo.

Posebna zahvalnost ide Srpskom atletskom savezu koji je prepoznao kvalitet i značaj ovog događaja.Najuspešnijim trkačima su obezbeđene novčane nagrade u iznosu od 5.000 evra za seniore i seniorke, dok će se u pionirskoj konkurenciji trčati 1,75 kilometara, za juniore 6,4 kilometra, a za seniore 8 kilometara.

Dodao bih nakon svega, da mi je zadovoljstvo što se ovaj događaj odvija upravo na prostoru naše opštine, jer Novi Beograd je uvek bio i ostaće zdravog sportskog duha!

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn