Srpski šampion posle drame slavio u Francuskoj: Vaterpolisti Novog Beograda u gostima pobedili Marsej

Vaterpolisti Novog Beograda zabeležili su i drugu pobedu u Top 8 fazi Lige šampiona.

Novobeograđani su u veoma uzbudljivom meču na gostovanju nadigrali ekipu Marselja sa 14:13, a odlučujući gol postigao je Duško Pijetlović 38 sekundi pre kraja. Posle trijumfa nad splitskim Jadranom u prvom kolu sa 15:11, izabranici Živka Gocića su trijumfom u Francuskoj napravili krupan korak ka plasmanu na Fajnal for. Novi Beograd je dobro počeo meč, ali su domaći uspeli da naprave preokret u drugoj četvrtini i početkom treće deonice dođu do tri gola prednosti (8:5). Ipak, iskusni tim Novog Beograda strpljivo je topio prednost rivala i uspeo da dođe do egala, a prednost igrača više u završnici na pravi način iskoristio je Duško Pijetlović za zaslužen trijumf.

Najefikasniji u pobedničkom taboru bio je Alvaro Granados sa šest golova, dok se Nikola Jakšić tri puta upisao u listu strelaca.

U drugo meču A grupe elitnog takmičenja Pro Reko je u Splitu savladao Jadran sa 13:10.

 

Kurir sport

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn