Komšije sa Novog Beograda otkrile ko je poslednji video Slađanu i šta je radila poslednjih dana: Stalno je zvala policiju!

Bile su joj otekle noge

metnica Aleksandra Slađana Milošević preminula je danas, u 69. godini, 26. aprila, a komšije u njenom kraju ispričale su kada je hospitalizovana i s kim je bila u kontaktu.

Njeni susedi u Novom Beogradu, gde je i živela, ispričali su da je Miloševićeva pre deset dana primljena u Zemunsku bolnicu, kao i da je imala problema sa nogama koje su joj bile jako otečene.

Kako je rekao jedan od komšija, niko u zgradi osim jednog suseda nije bio u kontaktu sa njom.

– Ja sam je poslednji video. Ni sa kim nije razgovarala, mnoge je tužila i stalno je komšijama zvala policiju. Ne znamo kad je sahrana. Nije bila dobro već duže vreme, bolovala je od teške bolesti – rekao je prvi komšija pevačice za Kurir.

Podsetimo, na površinu jugoslovenske pop-rok scene isplivana je 1977. godine sa pesmom „Au, Au“ i iste godine imala svoj prvi veći nastup na Koncertu kod Hajdučke česme, gde je nastupala pre Bijelog Dugmeta.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn