POJAČANO PRISUSTVO PRIPADNIKA MINISTARSTVA ODBRANE NA NOVOBEOGRADSKIM ULICAMA: Ovako izgledaju mere bezbednosti

Vojska Srbije ostaje spremna da, u skladu sa Ustavom, zakonom i odlukama državnog rukovodstva, angažuje svoje snage i sredstva

Pojačano je prisustvo patrola vojne policije na trgovima, parkovima i ulicama većih gradova, tržnim centrima, železničkim stanicama, Beogradskom sajmu i drugim prometnim mestima, a na osnovu zaključaka Saveta za nacionalnu bezbednost, saopštilo je danas Ministarstvo odbrane (MOD).

Vojska Srbije, zajedno sa Ministarstvom unutrašnjih poslova i bezbednosnim službama, preduzima mere opreza i preventivne radnje za povećanje bezbednosti građana, objekata i institucija Republike Srbije, navodi se u saopštenju MOD-a.

Dodaje se da je iz tog razloga, prisustvo vojne policije u većim gradovima u Srbiji pojačano, posebno na trgovima, parkovima i ulicama većih gradova, tržnim centrima, železničkim stanicama, Beogradskom sajmu i drugim prometnim mestima.

„Sigurnost i bezbednost građana je prioritet, a Vojska Srbije ostaje spremna da, u skladu sa Ustavom, zakonom i odlukama državnog rukovodstva, angažuje svoje snage i sredstva i zajedno sa drugim snagama bezbednosti osigura miran san svih građana Republike Srbije“, zaključuje se u saopštenju.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn