SRBI PRODAVALI DROGU I ORUŽJE U DANSKOJ, PA OTVORILI FIRMU NA NOVOM BEOGRADU: Vlasnik uhapšen, jedna žena u bekstvu! ZGRNULI 2 MILIONA

Javno tužilašto za organizovani kriminal je u saradnji sa Službom za borbu protiv organizovanog kriminala i Nacionalnom specijalnom jedinicom za kriminal Kraljevine Danske danas na teritoriji Srbije lišilo slobode tra lica i to: P.D., D.P. i A.S., koji su zajedno sa još dvoje osumnjičenih M.M. i M.M, ranije lišenih slobode na teritoriji Kraljevine Danske,kao i N.D, koja je trenutno nedostupna nadležnim organima Republike Srbije, a koji se terete da su izvršili krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela.

Pripadnici ove organizovane krminalne grupe su u periodu od decembra 2015. godine do danas na teritoriji Republike Srbije i Kraljevine Danske oformili organizovanu kriminalnu grupu sa ciljem ulaganja u legalne novčane tokove imovine stečene kriminalnom delatnošću na teritoriji Kraljevine Danske.

Naime, novac koji je potekao iz nedozvoljenog prometa velike količine opojne droge kao i nabavke i prodaje veće količine vatrenog oružja i municije na teritoriji Kraljevine Danske, osumnjičeni su prema navodima krivične prijave, slali autobusima danskog autoprevoznika „Top turist“ u Republiku Srbiju gde su osnovali Privredno društvo „Fabula arte“ sa Novog Beograda preko koga je gotov novac ulagan u poslove kupoprodaje zajedničke izgradnje i izvođenja radova na nepokretnostima na teritoriji Republike Srbije dok su deo novca držali ili lično ili preko trećih lica, u ukupnom iznosu od 11.989.000 danskih kruna (1.598.533,33 evra) i 618.384 evra sa znanjem da imovina potiče iz kriminlane delatnosti.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti sprovedeni u Javno tužilšatvo za organizovani kriminal nakon čega će biti saslušani.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn