Besplatna pripremna nastava za polaganje male mature za novobeogradske osmake

Gradska opština Novi Beograd i ove godine organizuje besplatnu pripremnu nastavu za polaganje male mature sa željom da se osmaci novobeogradskih osnovnih škola što bolje pripreme za polaganje predstojećeg završnog ispita.

Časovi srpskog jezika i matematike održavaće se subotom i nedeljom (06. i 07.04, 13. i 14.04, 20. i 21.04, 11. i 12.05. i 18. i 19.05.2024. godine.

Časovi matematike održavaće se u periodu od 10,00-11,30 časova, a časovi srpskog jezika od 12 -13,30 časova.

Pozivamo sve zainteresovane roditelje da prijave svoju decu putem imejl adrese: info@novibeograd.rs. Prijava traje od 28. marta do 05. aprila 2024. godine.

U prijavi je potrebno navesti sledeće podatke:

-ime i prezime deteta,

-ime i prezime roditelja,

-osnovnu školu koju dete pohađa i

-broj telefona roditelja.

Nastavu srpskog jezika i matematike vodiće profesori sa iskustvom u radu sa decom, koji će se posebno fokusirati na one oblasti koje učenicima zadaju najviše poteškoća i pomoći im da ih lakše i brže savladaju.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn