SPREMA SE FUTSAL SPEKTAKL! „Goreće“ beton na Novom Beogradu: Svi putevi vode u blok 61

Novobeogradski blok 61 krajem maja i početkom juna pretvoriće se u futsal centar sveta. Svi koji vole magičnu igru na petoparcu – vatrena publika, najbolji igrači iz Beograda, ali i ostalih delova Srbije i najkvalitetnije sudije, naći će se na betonskom terenu u pomenutom bloku od 31. maja do devetog juna kako bi napravili spektakl koji će se pamtiti.

Timovi iz prestonice i drugih gradova naše zemlje odmeriće snage na NBGD Kupu, a najbolje ekipe i pojedince očekuju vredne nagrade.

Ovaj turnir već je imao neka blistava izdanja prethodnih godina, a prema najavama organizatora ove sezone nas čeka nešto potpuno drugačije i spektakl o kom će se pričati.

Više informacija možete dobiti na broj telefona +381 65 9512 866, na zvaničnoj Instagram stranici NBGD Kupa, kao i na e-mail adresi bafk.office@gmail.com.

Kurir sport

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn