Novobeogradska pijaca u novom izdanju: Najbolji domaći proizvodi u rashlađenom ambijentu

Na nekim tezgama pijace Stari Merkator možete plaćati i karticama

Pijaca Stari Merkator vrvi od boja, veselih prodavaca i kupaca koji vode računa da za sebe i svoju porodicu izaberu samo najbolje.

Nije bio pijačni dan, ali su tezge ipak bile pune. Prodavci svežih i zdravih namirnica ne gube vreme, a kupci u prolazu obavezno svrate da se rashlade u renoviranom prostoru zatovrene pijace Stari Merkator i, možda, „pojačaju“ ručak nekim zdravim proizvodom.

Inače, ova pijaca je renovirana i proširena

Napravljen je novi odeljak na kom kupci mogu „pazariti“ cveće, semena, sadnice i tako ulepšati terase i bašte njihovih domova. Postavljene su nove tezge i obezbeđena je sva potrebna oprema kako bi prodavci imali što bolje uslove.

Glavna pijačna „scena“ je takođe obnovljena. Klima uređaji konstantno rashlađuju prostoriju, a automatska klizna vrata sprečavaju vreo vazduh da uđe i poremeti odgovarajuću temperaturu.

„Beogradske pijace“ su na sve mislile, pa su obezbedile i 20 novih rashladnih vitrina koje su sada na raspolaganju prodavcima mlečnih i suhomesnatih proizvoda, odnosno mesarima.

Ne brinite se, ukoliko kod sebe nemate keš, na nekim tezgama pijace Stari Merkator možete plaćati i karticama. Ta prodajna mesta označena su jasno vidljivom tablom.

Na delu trotoara duž celog Tržnog centra Stari Merkator postavljeni su novi boksevi – tezge za prodaju robe široke potrošnje. Prodaja se sada odvija u daleko boljem , komfonijem i funkcionalnijem ambijentu .

Mada je glavin deo obnove objekta gotov, u toku je izgradnja, ne manje važne, garaže koja će „dobrano“ olakšati posao prodavcima i kupcima. Nalaziće se ispod same pijace i posedovaće 51 parking mesto od čega će 3 biti namenjena za osobe sa invaliditetom.

U skorijem periodu će i posetioci pijace Stari Merkator koji su u žurbi imati prilike da „čalabrcnu“ nešto u jednom lokalu koji je trenutno u izgradnji, poput naših sugrađana koji već uveliko uživaju u restorančićima na pijacama Palilula i Zemun.

 

(Telegraf.rs)

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn