(FOTO) Predsednik GO NOVI BEOGRAD sa stanarima bloka 29

Predsednik Gradske opštine Novi Beograd Bojan Bovan razgovarao je juče, u utorak 9. aprila, sa stanarima bloka 29 o uvođenju zone parkiranja.

JKP „Parking servis“ je započeo obeležavanje parking zona i u ovoj stambenoj celini na Novom Beogradu.

Zone parkiranja, već su uvedene u susednim blokovima, 28 i 30, pa bi i stanarima bloka 29 zoniranje olakšalo svakodnevni život kad je reč o pronalaženju slobodnog praking mesta.

Stanari ovog i susednih blokova najveću muku s parkiranjem imaju u vreme sportskih događaja ili koncerata u „Beogradskoj areni“. Za vreme takvih dešavanja u bloku 29 nije bilo moguće pronaći slobodno parkig mesto.

-Opština Novi Beograd, bilo da je reč o poslovima iz njene nadležnosti ili problemima za čije rešavanje su nadležne gradske službe, uvek će rado izaći u susret svojim sugrađanima – izjavio je Bovan. – Nadam se da je i posao u vezi parking zone mali korak ka normalnijem svakodnevnom životu u vašem bloku – rekao je predsednik opštine.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn