(FOTO) EVROPSKO PRVENSTVO U VODENIM SPORTOVIMA STIŽE I NA NOVI BEOGRAD: Pogledajte logo najvećeg sportskog takmičenja u istoriji Srbije

Otkriven je logo za najveće sportsko takmičenje ikada organizovano u našoj zemlji – Evropsko prvenstvo u vodenim sportovima!

Ovaj veličanstveni spektakl će se održati od 10. juna do 6. jula ove godine u Beogradu, pretvarajući ovog leta našu prestonicu u epicentar evropskih sportskih dešavanja.

Ova multisportska manifestacija obuhvata dva takmičenja – Evropsko prvenstvo u vodenim sportovima, na kojem će se takmičiti profesionalci i Masters prvenstvo, na kojem će se nadmetati veterani.

Na ukupno devet evropskih prvenstava u pet različitih vodenih sportova, uključujući vaterpolo, plivanje, plivanje na otvorenim vodama, sinhrono plivanje i skokove u vodu, ovaj događaj će ugostiti preko 7000 vrhunskih sportista i veterana iz 41 evropske zemlje.

Beograd će biti domaćin na pet lokacija širom grada, uključujući bazene Milan Gale Muškatirović (25. maj), Tašmajdan, 11. april i Košutnjak, kao i Adu Ciganliju.

Ovo prvenstvo ne samo da obećava vrhunske sportske podvige najboljih sportista Evrope, već i pruža priliku našoj prestonici da zasija na evropskoj sportskoj mapi kao domaćin najvećeg sportskog takmičenja ikada održanog u našoj zemlji.

Pripremite se za neverovatan spektakl koji će definisati sportsku scenu Srbije!

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn