(VIDEO) NOVI BEOGRAD POSTAJE FUTSAL CENTAR SVETA: U maju i junu desetodnevni spektakl kakav Srbija nije videla

Za sve koji vole futsal, čarolije na ‘petoparcu’ i prave majstore fudbala koji se samo naziva ‘malim’, za te fanove se sprema događaj iz snova. U pitanju je NBGD Kup i novobeogradski blok 61 će krajem maja i početkom juna postati futsal centar planete.

NBGD Kup / Izvor: Promo

Najbolji igrači iz Beograda i cele Srbije naći će se na Novom Beogradu od 31. maja do devetog juna i napraviće spektakl o kom će se pričati.

Timovi iz prestonice i drugih gradova naše zemlje odmeriće snage, a najbolje ekipe i pojedince očekuju vredne nagrade.

Ovaj turnir već je imao neka blistava izdanja prethodnih godina, a prema najavama organizatora ove sezone nas čeka nešto potpuno drugačije i spektakl o kom će se pričati.

Kao što možete videti na njihovim Instagram i Tiktok stranicama, uveliko se radi na promociji ovog senzacionalnog događaja u našem glavnom gradu.

Više informacija možete dobiti na broj telefona +381 65 9512 866, na zvaničnoj Instagram stranici NBGD Kupa, kao i na e-mail adresi bafk.office@gmail.com.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn