(VIDEO) NAPOLJU 30 STEPENI, A NA NOVOM BEOGRADU POPLAVA: Cela ulica kao jezero, postavili čak i NASIP

Kako je objašnjeno u JKP Beogradski vodovod i kanalizacija, u toku su radovi na vodovodu u Surčinu

U naselju Ledine, u beogradskoj opštini Surčin, čitava jedna ulica pretvorena je u jezero. Voda je na sve strane i automobili ovuda jedva prolaze. Sa strane se vidi i nasip, koji praktično brani da nadošla voda uđe u kuće koje se nalaze odmah uz put.

Kako je objašnjeno u JKP Beogradski vodovod i kanalizacija, u toku su radovi na vodovodu u Surčinu, zbog čega je došlo do izlivanja vode iz cevi na ulicu. Kako kažu, do izlivanja vode iz cevi na ulicu je došlo, jer u tom delu Surčina ne postoji kanalizacija.

– Naši radnici su na terenu. U toku su radovi na vodovodu, međutim u tom delu grada ne postoji kanalizacija i naši radnici su vodu iz cevi morali da ispuste negde. Nije u pitanju nikakav kvar, saobraćaj se odvija nesmetano. To je normalan proces radova, jer bi ta voda trebala da ide u kanalizaciju, što je u ovom slučaju nemoguće – kažu u JKP Beogradski vodovod i kanalizacija.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kome se vide poplavljene ulice u jednom delu Surčina, što je izazvalo mnogo reakcija.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn