Predsednik GO NOVI BEOGRAD čestitao rođendan Predškolskoj ustanovi 11. april

Predsednik opštine Novi Beograd Bojan Bovan, istakao je danas da su deca i njihova budućnost u fokusu rada Gradske opštine, te da Predškolska ustanova 11. april i ubuduće može da računa na podršku za sve svoje aktivnosti.

Predsednik je danas u vrtiću „Srna“ u Omladinskih brigara 136, zavanično čestitao rođendan Predškolskoj ustanovi i prisustvovao jednoj od manifestacija posvećenoj obeležavanju rođendana PU „11. april“, koja je danas priređena za rukovodstvo i stručne službe te ustanove.

 

-Predškolska ustanova „11. april“, vaspitači i svi zaposleni, ulažu ogroman napor da mališani u novobeogradskim vrtićima budu bezbedni, da razvijaju svoje talente i maštu, urade prve likovne radove, nauče prva slova i pesmice i zbog toga im svi dugujemo veliku zahvalnost – rekao je predsednik.

Bovan je dodao da je svaki nastup mališana na nekoj od manifestacija praznik ne samo za njihove roditelje, nego i za sve posetioce tih manifestacija, te da je tako bilo i prilikom proslave Dana opštine na kojoj su nastupala i deca iz novobeogradskih vrtića.

– Zahvaljujem se zaposlenima i deci što su uveličali deo programa koji je opština organizovala povodom Dana opštine 11. aprila – rekao je Bovan.

Direktorka Ustanove Jelena Dubljević je istakla da tokom ovog meseca zaposleni i deca rođendansku proslavu obeležavaju nizom aktivnosti. Tokom „Aprilskih dana“, ta ustanova između ostalog, organizuje „Bazar knjiga za decu“, „

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn