Rutinska pobeda Novog Beograda!

Stari Grad – Novi Beograd 6:17

Ponovo dobar ritam Novog Beograda.
Očekivana pobeda našeg tima. Opuštenija igra početkom prve i u poslednjoj četvrtini je prouzrokovala 6 golova rivala. Prva četvrtina završena je rezultatom 2:4. U drugoj i trećoj četvrtini diktirali smo tempo i igrali na veoma visokom nivou i nismo dozvolili rivalu da postigne pogodak. Dobro smo se branili u fazi igre sa igračem manje (1)-(6) dok sa igračem više nismo blistali (7)-(2).
U našem timu istakli su se Gogov sa 5 pogodaka, Šušiašvili 3, Nikolov, Bursać i Gardašević su postigli po 2 gola dok su po jedan dali Filipovic, Avramović i Radanović.

Izvor: VK Novi Beograd facebook

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn