Bazen, 29 spratova, 390 stanova: Ovako će izgledati jedna od kula na Novom Beogradu

Firma GUPIX NBG doo Beograd kao nosilac posla, odnosno investitor, podnela je nadležnom ministarstvu zahtev za odlučivanje o potrebi procene uticaja na životnu sredinu za projekat stambeno poslovni objekat Kula M2.

Kula M2 planirana je u bloku 42 na Novom Beogradu, u okviru kompleksa nove autobuske i železničke stanice u kojem su predviđeni i prateći komercijalno-poslovnim sadržaji razmešteni uz stanične objekte.

Kako se vidi iz idejnog rešenja koje je izradio Mašinoprojekt Kopring iz Beograda, stambeno-poslovni objekat Kula M2, koja će se nalaziti na katastarskoj parceli 6836, KO Novi Beograd, imaće visinu od 100 metara, 29 spratova i dva povučena sprata, sa ravnim krovom.

Arhitektonski koncept Kule M2 se oslanja se na Idejno rešenje planiranihobjekata kompleksa autobuske i železničke stanice u bloku 42 koji je izradio Proaspekt doo, odnosno autorski tim Vladimir Lojanica i Milan Lojanica.

Kula M2 planirana je u delu Bloka 42 između konstrukcije železničkogmosta i Ulice Milutina Milankovića, uz Ulicu Antifašističke borbe, i namenjena je sadržajima kao što su stanovanje, poslovanje, komercijalni sadržaji, predškolska ustanova, podzemna garaža.

Objekat, kako se navodi u idejnom rešenju, izrasta iz pločaste površine staničnog trga železnice, sa sopstvenim pripadajućim prostorom oko sebe takođe rezervisanim za javni trg.

Kula će imati podzemne garaže na 4 podzemna sprata, a ukupan broj parking mesta biće 720.

Na poslednjim etažama planirano je luksuzno stanovanje i veće strukture stanova, a projektom su planirani i rekreativni sadržaji na 8. spratu, kao što su bazen i teretana, dok će se na 10. spratu nalaziti vidikovac.

Objekat će imati 390 stanova različite strukture, od dvosobnih do petosobnih.

Neto površina je 77.848,55 kvadrata.

Podsetimo, prema rešenju Proaspekta, u okviru kompleksa autobuske i železničke stanice u bloku 42 bile su predviđene tri kule od 23 sprata, visine oko 70 metara.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn