(FOTO) SRAMOTA! STANARI ZGRADE NA NOVOM BEOGRADU BACAJU SMEĆE KROZ PROZOR: Komšinica naletela na pelenu punu izmeta!

Pojedini građani toliko su nevaspitani da smeće bacaju kroz prozor i terase!

Nedavno smo imali slučaj da stanari jedne beogradske zgrade na Čukaričkoj padini masovno bacaju kese sa smećem kroz prozore i terase!

Sa istim problemom sada se bore i stanovnici Novog Beograda u ulici Jurija Gagarina.

– Ja vas molim da objavite sa kakvim …. mi živimo. Đubre se i dalje baca sa terasa, ali jutros nas je dočekala pelena puna fekalija. U pitanju je Novi Beograd, Jurija Gagarina 218. Šta činiti? – upitala je jedna Beograđanka.

Foto: Printscreen Instagram serbialive_beograd

Njena poruka i fotografija pelene pune izmeta objavljeni su na storiju Instagram stranice „Serbialive Beograd“.

Koliko je situacija alarmantna kada je bacanje smeća kroz prozor u pitanju, govori i činjenica da je nedavno upravnik jedne zgrade zamolio stanare da smeće bacaju u kontejner.

– Zamolio bih vas da smeće ne bacate kroz prozor već da ga bacate u kontejner – napisao je on u obaveštenju.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn