OPTUŽENI NAVIJAČI KOJI SU IZBOLI MLADIĆA U PEKARI NA NOVOM BEOGRADU: Prvo ga pesnicama udarao u glavu, a onda potegao nož

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je podnelo Trećem osnovnom sudu u Beogradu optužni predlog protiv Stefana S. (28) i Jovana J. (28) zbog sumnje da su kao saizvršioci izvršili krivično delo nasilničko ponašanje .

– Okrivljeni su dana 25.februara na Novovm Beogradu, u jednoj pekari, u stanju uračunljivosti, sa umišljajem zajedno izvršili krivično delo, te vršenjem nasilja prema drugom značajnije ugrozili spokojstvo građana i oštećenom naneli telesnu povredu – saopšteno je iz Trećeg osnovnog javnog tužilaštva.

Kako se navodi, sumnja se da je Stefan S. zadao veliki broj udaraca pesnicama u glavu oštećenom, dok je njegov saučesnik nekoliko puta u glavu udario građanina koji se nalazio u istom objektu.

– Stefan S. je potom iz džepa jakne izvadio nož na preklop, dužine sečiva oko 10 cm i njime zadao jedan ubod oštećenom u predelu levog rebarnog luka, i naneo mu laku telesnu povredu – navodi se iz tužilaštva.

Događaju u pekradi, kako se dodaje, prisustvovala su tri građanina čije spokojstvo je bilo ugorženo.

– Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je predložilo Trećem osnovnom sudu u Beogradu da okrivljene oglasi krivima i Stefana S.. osudi na kaznu zatvoru u trajanju od dve godine, a Jovana J.. na kaznu zatvoru u trajanju od 10 meseci, u koje kazne će im se uračunati periodu proveden u pritvoru.

Podsetimo, prema nezvaničnim informacijama, osumnjičeni su navijači Partizanove navijačke grupe „Vandal bojs“. Na snimku koji su zabeležile kamere u pekari u kojoj se napad dogodio, vidi se koškanje ali i kako Stefan S. u ruci drži nož i teško povređenog mladića ubada u grudi – otkrio je izvor Kurira.

Prilikom pretresa stana koji koristi osumnjičeni Stefan S., kako je ranije saopšteno, pronađen je nož kojim je izvršeno krivično delo.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn