Drugi dan međunarodnog plivačkog takmičenja – 41. godina Plivačkog kluba „11. april”

Međunarodno plivačko takmičenje 41. godina Plivačkog kluba „11. april” održaće se 10. i 11. aprila na bazenima SC Novi Beograd „11. april”, saopšteno je iz Sekretarijata za sport i omladinu.

Plivačko takmičenje će se održati u organizaciji Plivačkog kluba „11. april” pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu Grada Beograda.

Na ovogodišnjem plivačkom takmičenju 41. godina Plivačkog kluba „11. april” učestvuje 450 plivača iz cele Srbije, kao i plivači i plivačice iz Mekedonije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Bukarske, a u skladu sa pravilima Plivačkog saveza Srbije (PSS) i FINA.

Zbog situacije sa virusom korona neće biti dozvoljen ulazak za publiku, a takmičenje će biti održano uz primenu svih preventivnih mera zaštite protiv ovog virusa.

Izvor: beograd.rs

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn