Apel Instituta za transfuziju krvi Srbije

Institut za transfuziju krvi Srbije obaveštava građane da su potrebni davaoci krvi A pozitivne, A negativne, B pozitivne i B negativne krvne grupe.

Institut za transfuziju krvi Srbije pozvao je sve zdrave građane da i naredne sedmice daju krv, uz napomenu da to mogu da učine u prostorijama ove ustanove u Svetog Save 39, radnim danima od 7 do 19, kao i subotom i praznicima od 8 do 15 časova.
Tokom ove kampanje, u utorak, 27. aprila, od 10 do 16 časova dobrovoljno davanje krvi biće organizovano u prostorijama Kulturnog centra u Lazarevcu, ali i na Novom Beogradu u zgradi SIV-a 2.

Narednog dana, 28. aprila, u Gradskoj opštini Grocka će biti nastavljena ova akcija.
U četvrtak, 29. aprila, akcija dobrovoljnog davalaštva krvi će biti organizovana u prostorijama opština Novi Beograd i Rakovica od 11 do 16 časova.
Istog dana će građanima kod Tržnog centra „Banjica” biti dostupan transfuziološki autobus od 12 do 17 sati.

U subotu, 1. maja, od 12 do 16 časova krv će se moći dati u autobusu Crvenog krsta kod Beogradskog zoološkog vrta.

„Dragi davaoci krvi, hvala vam što zajedno stvaramo bolji svet za sve. Želimo vam srećne uskršnje i prvomajske praznike”, navedeno je u pozivu iz ovog instituta.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn