Komunalna milicija proveravaće nivo buke na Novom Beogradu i kažnjavati odgovorne

Danas su Grad Beograd i Ministarstvo za zaštitu životne sredine održali veoma sadržajan sastanak u vezi sa predlogom Zakona o buci.

Predlog Zakona je skoro utvrđen i ostalo je da Radna grupa usaglasi još neke tehničke detalje kako bi predlog Zakona bio poslat na javnu raspravu.

Kada Zakon bude usvojen komunalna milicija kao i inspektori za zaštitu životne sredine moći će BEZ NAJAVE da proveravaju nivo buke putem sprava koje su baždarene i kojima će biti opremljen svaki milicioner. Komunalna milicija moći će na licu mesta da izriče mere prestanka emitovanja glasne muzike i da privremeno oduzme sredstvo sa koga se emituje buka koja nije dozvoljena. Na taj način konačno ćemo da zaštitimo stotine hiljada Beograđanki i Beograđana koji su izloženi teroru bahatih sugrađana koji misle da mogu da rade šta hoće i da za njih zakon ne važi.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn