Poseban režim saobraćaja na novobeogradskim grobljima u ponedeljak, 10. maja

Javno-komunalno preduzeće „Pogrebne usluge“ apeluju na građane da sutra. 10. maja, za Pobusani ponedeljak, za odlazak na groblje umesto svojih automobila, koriste gradski prevoz, saopšteno je iz ovog preduzeća.

U ponedeljak  10. maja na svim grobljima neće biti dozvoljen ulazak automobilima od 7 do 15 časova. Kapije za ulaz motornih vozila biće otvorene od 15 do 18 časova. Na Novom, Zemunskom i Topčiderskom groblju sutra je na snazi potpuna zabrana ulaska za automobile. Takođe, JKP „Pogrebne usluge“ apeluju na posetioce da prilikom posete grobnim mestima budu oprezni i da se ne naslanjaju na spomenike.

Tokom redovne kontrole stabilnosti spomenika, stručne ekipe preduzeća utvrdile su da ima dosta spomenika koji su nestručno podignuti, dotrajali  i  nestabilni, pa u slučaju naslanjanja i mehaničkog pritiska može da dođe do njihovog pada i povređivanja prisutnih lica.

Posebno je skrenuta pažnja roditeljima sa malom decom, da vode računa o njihovom kretanju i da se ne odvajaju prilikom posete groblju. Na groblju je zabranjen pristup deci mlađoj od 10 godina bez pratnje odraslog lica.

Prema članu 10. gradske Odluke o uređenju i održavanju groblja i sahranjivanju, „O održavanju grobnih mesta i nadgrobnih obeležja na njima staraju se isključivo njihovi korisnici, porodica i srodnici“. Vlasnici  nestabilnih spomenika  trebalo bi da se u najkraćem roku jave upravi groblja, zbog dogovora o sanaciji spomenika.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn