OPŠTINA NOVI BEOGRAD DONIRALA DIGITALNE PROJEKTORE OŠ „DRAGAN LUKIĆ“

Predsednica opštine Novi Beograd Ivana Nikolić i zamenik predsednika opštine Marko Antić obišli su OŠ „Dragan Lukić“ na Bežanijskoj kosi, gde su s narodnim poslanikom Milošem Gnjidićem uručili digitalne projektore direktorki škole Slavici Labović. Projektori su donirani iz ličnih sredstava žitelja ovog naselja i poslanika Gnjidića.

Predsednica opštine Novi Beograd Ivana Nikolić istakla je da zajedno sa svojim timom redovno posećuje škole i razgovara sa rukovodstvom i da je rad opštine usmeren na poboljšanje uslova u školama, kako bi đaci imali sadržaje koji unapređuju njihovo znanje, a posao nastavnika bio olakšan i što efikasniji.
„Svesni smo da oni rade težak posao i nastavićemo da zajedno sa Gradom Beogradom i resornim ministarstvom učinimo sve što možemo kako bi se stvorili bolji uslovi na zadovoljstvo đaka, roditelja i svih koji su uključeni u rad obrazovnog sistema“, rekla je predsednica Nikolić.

Direktorka OŠ „Dragan Lukić“ Slavica Labović istakla je da donacija u vidu projektora znači školi jer oni omogućavaju bolju interakciju kako između nastavnika i učenika, tako i između samih učenika i da su oni postali jedan od najvažnijih sredstva za rad.

Tagovi

Pročitajte još: