Novi Beograd od 3. juna domaćin završnice Lige šampiona u vaterpolu, ove godine bez publike

Beograd će od 3. do 5. juna biti domaćin Fajnal-ejt turnira Lige šampiona u vaterpolu. Gradonačelnik Zoran Radojičić ističe da je velika čast što je Beograd dobio organizaciju turnira u konkurenciji gradova kao što su Budimpešta, Barselona i Atina.

Glavni grad Srbije biće domaćin naredna tri završna turnira Lige šampiona u vaterpolu, prvi će biti održan od 3. do 5. juna, a organizator je VK Novi Beograd.

Takmičenje se održava na bazenima Sportskog centra „11.april“ na Novom Beogradu. Ekipe koje učestvuju su: Pro Reko iz Italije, Hanover iz Nemačke, Ferencvaroš iz Mađarske, Marselj iz Francuske, Jug iz Hrvatske, Breša iz Italije, Barseloneta iz Španije i Olimpijakos iz Grčke.

„Ove godine Beograd će ugostiti najboljih osam ekipa iz vrha svetskog vaterpola i velika je čast što je Beograd uspeo da dobije organizaciju Fajnal-ejt turnira Lige šampiona u vaterpolu, rekao je Zoran Radojičić na konferencija za medije u Skupštini grada Beograda.

Istakao je da ove godine neće biti publike na tribinama zbog stanja sa pandemijom koronavirusa i izrazio nadu da će sledeće godine biti moguće održati turnir pred navijačima.

U ime Vaterpolo kluba Novi Beograd, koji je organizator turnira, obratio se Đorđe Pejčić koji je govorio o tehničkim detaljima organizacije turnira.

„Novi Beograd je kao organizator dobio vajld-kard i sledeće dve godine, biće učesnik Fajnal-ejt turnira, koji će takođe biti održani na našim bazenima. Za naš klub ovo je velika čast i potrudićemo se da organizaciju sprovedemo na najvišem mogućem nivou“, izjavio je Pejčić.

Izvor: rts

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn