Mlađi pioniri AK Novi Beograd ostvarili fantastičan uspeh!

PRVENSTBO BEOGRADA ZA MLAĐE PIONIRE, 29.05.2021.

Na današnjem takmičenju naši mladi pioniri su imali fantastičan nastup! Osvojili su 8 medalja i ostvarili mnogo ličnih rekorda. DINA ŠEMSOVIĆ i MARKO MILOSAVLJEVIĆ su postali dvostruki šampioni Beograda. Dina na 60m sa preponama i u skoku u dalj a Marko na 200m i takođe u skoku u dalj.

Tri bronzane medalje su osvojili SARA STEPANOVIĆ u bacanju vortexa, LAZAR KOJOVIĆ u bacanju kugle i KOSTA DIMITRIJEVIĆ u skoku u vis. Srebrna medalja je pripala muškoj štafeti u sastavu: ZONJIĆ FILIP, SEVER MUTAOVIĆ, KOSTA DIMITRIJEVIC I MARKO MILOSAVLJEVIĆ. Čestitamo i ostalim našim takmičarima kojima je ovo bio prvi nastup u ovoj kategoriji i uopšte na atletskoj sceni!Bravo!

Izvor: AK Novi Beograd

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn