U OŠ „Dragan Lukić“ na Novom Beogradu održano ekipno takmičenje učenika osnovih škola u šahu

Ekipe su činili četiri dečaka i dve devojčice. Ukupno šest takmičara u ekipi. Oni su se borili u sedam kola da ponesu naslov najboje ekipe u Srbiji za osnovne škole.

U nedelju je održano i ekipno takmičenje učenika osnovih škola u šahu. U OŠ „Dragan Lukić“ na Novom Beogradu, nastupilo je 36 ekipa koje su došle iz svih krajeva Srbije.

Ekipe su činili četiri dečaka i dve devojčice. Ukupno šest takmičara u ekipi. Oni su se borili u sedam kola da ponesu naslov najboje ekipe u Srbiji za osnovne škole.

Nakon veoma uzbudljivih borbi, najviše sreće, ali i znanja imala je ekipa iz OŠ „Jelena Ćetković“ iz Beograda, koja je imala isti broj bodova kao i drugoplasirana „Matematička gimnazija“, ali uz veći broj ukupnih bodova. Treća je bila ekipa OŠ „Dušan Radović“ iz Niša.

Ono što raduje sve šahovske zaljubljenike, jeste pobeda šaha, jer šah se u punom zamahu opet igra.

Izvor: Alo

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn