Najava onlajn koncerta benda „Gorica & The Grooveheadz“ u okviru manifestacije „Novobeogradsko kulturno leto“

Opština Novi Beograd nastavlja tradiciju u organizaciji dobro poznate kulturne manifestacije „Novobeogradsko kuturno leto“. Drugi koncert koji ćemo slušati je koncert benda – „Gorica & The Grooveheadz“.

„Gorica & The Grooveheadz“ je sastav mladih muzičara spontano okupljenih prilikom studija na Džez odseku Fakulteta muzičke umetnosti u Beogradu. Bend je okupila kantautorka Gorica Šutić, koja potpisuje muziku, aranžmane i tekstove pesama.
Zvuk benda izmiče žanrovskim odrednicama, ali je očigledan uticaj džeza, soula, gruva i elektronike. Ovaj sastav je naročito posvećen autorskom radu, a u njihovom repertoaru se mogu naći i obrade već postojećih numera koje aranžmanski prilagode svom senzibilitetu i zvuku.

Muzičari koji čine ovaj sastav su: Gorica Šutić, vokal, tekstopisac, kompozitor i aranžer, koja je poznata domaćoj publici i kao član benda “MING”; Stevan Milijanović, klavijaturista koji je autor, kompozitor i aranžer sastava “EJO” i “Ikigai Collective”, redovan je član mnogih beogradskih jazz sastava; Aleksa Milijanović, bubnjar, takođe član bendova “EJO”,“MING”, “Ikigai Collective”, “Bosque” i mnogih drugih; David Gegić, basista benda “MING”,“Bojan Cvetković Quartet”, “Ikigai Collective” i mnogih drugih; Stefan Stehlik, gitarista kojije član poznatog soul-funk benda MaraQYa.

Nastup benda „Gorica & The Grooveheadz“ možete poslušati i pogledati 18. jula od 20 časova na našoj fejsbuk stranici i na našem IGTV kanalu.S obzirom na situaciju sa pandemijom virusa ove godine, nažalost, svi koncerti će biti onlajn i možete ih pratiti svake nedelje u 20 časova na fejsbuk i instagram profilima na linkovima ispod. Opština Novi Beograd nastaviće i u budućnosti da svojim sugrađanima priređuje besplatne kulturne sadržaje na koje su godinama unazad, na obostranu radost, i navikli.

https://www.facebook.com/novobeogradska.mreza

https://www.instagram.com/uknbkm/

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn