Pogledajte gde je najskuplji kvadrat na Novom Beogradu!

Najskuplji kvadrat stambenog prostora u drugom kvartalu ove godine kupljen je kompleksu „Beograda na vodi” po ceni od 9.721 evra, navodi Republički geodetski zavod u izveštaju sa tržišta nepokretnosti za drugi kvrtal 2021.

Najmanja cena stambenog kvadrata u „Beogradu na vodi” je bila 2.598 evra.

Drugi stambeni kompleks u Beogradu sa najvišim cenama bio je „West 65” na Novom Beogradu, gde je naskuplji kvadrat plaćen 4.733 evra.

Ukupan obim novčanih sredstava na tržištu nepokretnosti u drugom kvartalu 2021. iznosio je blizu 1,6 milijardi evra, što predstavlja povećanje od dva puta u odnosu na isti kvartal prethodne godine, odnosno od 1,6 puta u odnosu na drugi kvartal 2019. godine.

Obim prometa u drugom kvartalu 2020. godine bio je manji, što se odrazilo i na količinu novca na tržištu, navedeno je u izveštaju, prenosi Tanjug.

Najveći udeo u ukupnim novčanim sredstvima imao je promet stanova – 57 odsto, stambenih objekata – 10 odsto, građevinskog zemljišta – osam odsto, poslovnih prostora – pet odsto, poljoprivrednog zemljišta – tri odsto i drugo.

U drugom tromesečju javni beležnici i osnovni sudovi su RGZ – u dostavili 48.528 ugovora, što je nešto više od 16.170 ugovora mesečno.

Izvor: Politika

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn