U središtu Bloka 62 na Novom Beogradu gradiće se novi vrtić za 270 dece

U središtu Bloka 62 na Novom Beogradu biće izgrađena nova kombinovana dečja ustanova (vrtić) na površini 1998,59 m2.
Kako je navedeno u dokumentaciji urbanističkog projekta, predviđeno je da budući objekat bude strukture Pr+1 sa maksimalnim kapacitetom za 270 dece, orijentisan ka Japanskoj ulici.


Objekat je svojom najdužom stranom orijentisan ka Japanskoj ulici – severni krak, te je najveći deo parcele, uređena slobodna zelena površina namenjena zabavi i aktivnostima dece. Tako su u dvorištu opredeljene zelene površine, površine za igru na više-namenskim spravama, popločani prostori, paviljon za animaciju i tribine, koji će biti određeni daljom tehničkom specifikacijom.

Što se tiče organizacije objekta, u planu je da se smeštajni kapaciteti za prihvat dece postave u jugozapadnom delu parcele, dok bi se slobodne zelene površine sa sadržajima za dečiju igru i zabavu nalazine na južnoj strani, kojima bi se direktno pristupalo iz objekta. Za potrebe pristupa objektu, biće obezbeđena dva kolska prilaza i jedan pešački. Kolski prilazi namenjeni su tehničkom osoblju, dok će pešački ulaz za roditelje i decu biti sproveden iz Japanske ulice-severni krak. Oko pešačkog ulaza predviđa se postavljanje parkin prostora što će biti obezbeđeno kroz dalju saradnju sa nadležnim institucijama.


Urbanistički projekat izgradnje vrtića u Bloku 62 na Novom Beogradu izradila je firma CET d.o.o. iz Šabca, a investitor je Grad Beograd-Sekretarijat za komunalne i stambene poslove.

Izvor: eKapija

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn