ZAVRŠEN ŽREB ZA LIGU ŠAMPIONA: Pogledajte sa kim je Novi Beograd u grupi

Imamo prilke i za treći tim.

Vaterpolisti Novog Beograda i kragujevačkog Radničkog igraće u A grupi Lige šampiona, odlučeno je danas žrebom u Rimu.

Pored dva srpska predstavnika u A grupi su i Ferencvaroš, Barseloneta, Olimpijakos, Dinamo Tbilisi i dva tima iz kvalifikacija.

U grupi B igraće aktuelni prvak Evrope italijanski Pro Reko, potom Jug, Hanover, Marsej, Špandau, Steaua i dva tima iz kvalifikacija.

Po četiri tima iz svake grupe plasiraće se na „Fajnal-Ejt“, čiji će domaćin, od 30. juna do 2. jula naredne godine biti Novi Beograd. Naravno, tim Vladimira Vujasonovićaima zagarantovano mesto na zavšnom turniru.

– Izvukli smo veoma jaku grupu, nije moglo teže, a pridružiće nam se i dva takođe jako kvalitetna kvalifikanta. Međutim, to smo i želeli, borili smo se da igramo u Ligi šampiona i nadmećemo se sa najboljima. Grupa je vrlo interesantna, sa Ferencvarošem, Barselonetom i Olimpijakosom, koji su bili šampioni Evrope u poslednjih nekoliko godina. Posao nam otežava i to što će iz naše grupe samo tri tima ići na završni turnir – rekao je Jugoslav Vasović, direktor Radničkog.

On je dodao da klub uvek gaji visoke ambicije, ali da kao debitant u takmičenje ulazi bez prevelikog pritiska.

– Nadam se da će se igrati uz prisustvo publike i da su pred nama jako lepe i interesantne utakmice. Naše ambicije su uvek najviše i idemo na najviši mogući plasman, ali s obzirom na to da smo debitanti, u takmičenje ulazimo bez prevelike presije. Želimo da vidimo gde smo u odnosu na najbolje klubove i igrački i organizaciono. Biće to veliki zadatak za sve nas u klubu, ali sam siguran da ćemo ga ispuniti i što je najvažnije, verujem da ćemo igrati dobar vaterpolo, a videćemo za koliko će to biti dovoljno – zaključio je Vasović.

Priliku da se kroz kvaloifikacije priključi Novom Beogradu i Radničkom imaće i Crvena zvezda.

Izvor: Srbija danas

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn