Najskuplja kuća prodata za basnoslovnih 5 miliona €, stan za 1,8: Gde kvadrati koštaju kao blago?

Najskuplji stan u Srbiji ima 399 kvadrata

Najskuplji kvadrat stana u Srbiji prometovan je na lokaciji Beograd na vodi za 9.721 evra, dok je najskuplja starogradnja na Vračaru koštala 4.615 evra za kvadratni metar, saopštio je Republički geodetski zavod u izveštaju za pola godine.

Najskuplji stan u Srbiji prodat je na Novom Beogradu za 1.888.614 evra, a površina mu je 399 metara kvadratnih, prenosi Tanjug.

Najskuplja kuća prodata je na Savskom vencu za pet miliona evra. Najskuplji kvadrat poslovnog prostora prometovan je u beogradskoj Čukarici gde je svaki od 26 kvadratnih metara koštao po 11.538 evra. Najskuplji poslovni prostor u Srbiji bio je na Novom Beogradu i koštao 2,5 miliona evra.

Na Čukarici je prodato i najskuplje garažno mesto za 40.000 evra.

Najskuplji kvadrat poljoprivrednog zemljišta prometovan je u naselju Jakovo po ceni od 24,9 evra po kvadratnom metru za parcelu površine 59 ari. Kod poljoprivrednog zemljište najskuplji prometovani kompleks bio je u opštini Bačka Topola gde je za 141 plaćeno više od 1,2 miliona evra.

Izvor: Telegraf.rs

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn