STANARI NA NOVOM BEOGRADU U PANICI: Pojavio se lopov koji nije iz njihove zgrade! KRADE ŠTA STIGNE

Na jednoj zgradi u Ulici Pariske komune na Novom Beogradu osvanulo je obaveštenje da je u ulazu „operisao“ lopov, kog je na delu uhvatila kamera.

Stanari koji su shvatili da je njihova imovina na udaru ovog uljeza odmah su objavili njegovu fotografiju i upozorili ostale komšije.

Kako se navodi u objavi, čovek ulazi kada su vrata otvorena i „krade šta stigne“.

– Komšijama je ukrao cveće ispred vrata, stavio u kesu i izašao. Zbog ovakvih situacija treba da zajedničkim snagama sprečimo ovo, a i gore – navodi se u objavi.

Apeluje se na stanare da zatvaraju vrata za sobom, da ispred stanova ne ostavljaju stvari i da, naravno, ne otvaraju nepoznatim osobama vrata preko interfona.

Izvor: Kurir.rs/Telegraf

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn