Drvo palo i oštetilo 7 vozila na Novom Beogradu: Građani mislili da je u pitanju zemljotres

Drvo je bilo velikog prečnika i sva sreća niko nije nastradao već je pričinjena samo materijalna šteta.

Građane Novog Beograda je jutros oko 9 časova šokirao nesvakidašnji prizor. Naime, kod Garaže GSP-a Novi Beograd veliko drveno stablo je palo i oštetilo sedam vozila. Zbog siline pada drveta, građani su mislili da je u pitanju zemljotres, međutim, stablo je palo od posledice nevremena.

Drvo je bilo šuplje i vetar ga je iščupao. Ono je palo u blizini parkinga GSP-a.

– Ja sam došao u garažu i video sam da svi komentarišu da drvo leži. „Dačija“ je bila totalno smrskana, štete je bilo na svim vozilima. Korena drveta nije bilo. Drvo je bilo šuplje i palo je u blizini parkinga GSP-a, zato je toliko automobila i stradalo – potvrdio je očevidac događaja za Telegraf.rs.

Na snimku se vidi da su vozila u potpunosti prekrivena granjima drveta.

Drvo je bilo velikog prečnika i sva sreća niko nije nastradao već je pričinjena samo materijalna šteta.

Nisam video automobile od lišća. Drvo je bilo veličine tolike, da trebaju dvojica ili trojica da ga opašu rukama – zaključio je naš sagovornik.

Izvor: Telegraf

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn