Počinje zimski režim pranja ulica na Novom Beogradu

Prema Odluci o održavanju čistoće od danas prestaje redovno pranje ulica i prelazi se na zimski režim rada, te će se beogradske ulice prati samo vanredno, kada vremenski uslovi to dozvole, saopštavaju iz JKP „Gradska čistoća”.

Ovo preduzeće će u zimskim mesecima prati ulice samo ako je temperatura iznad četiri stepena, jer na nižim temperaturama počinje da se stvara poledica, što može da bude opasno kako za pešake tako i za vozače. Veoma je važno da se ulice peru i u kišnim periodima godine, jer jaka kiša na kolovoze nanosi puno blata i opalog lišća, što je neophodno na pravi način ukloniti sa ulica.

Redovno pranje ulica ponovo počinje 1. aprila, ali do tada će ekipe „Čistoće” konstantno pratiti potrebe grada i kada vremenski uslovi dozvoljavaju biće na terenu i obavljati vanredno pranje gde god je to potrebno. Takođe, vodiće se računa da se pranje ne obavlja u večernjim satima, jer su u toku noći temperature znatno niže, saopštavaju iz ovog gradskog preduzeća.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn