„Trofej Beograda” u sportskom penjanju održaće se na Novom Beogradu

Sportsko-penjački savez Beograda, pod pokroviteljstvom gradskog Sekretarijata za sport i omladinu, organizuje 18. „Trofej Beograda” u sportskom penjanju. Takmičenje neće imati međunarodni karakter zbog epidemioloških mera, pa će samo takmičari iz Srbije učestvovati. 

Takmičenje se održava u disciplini BOLDER, u četiri starosne kategorije, u obe polne kategorije, saopšteno je iz Sekretarijata za sport i omladinu.

Za najbolje penjače po kategorijama ovaj sekretarijat je obezbedio medalje, a za najbolje klubove pehar za mušku i žensku ekipu. 

Takmičenje se održava u OŠ „Laza Kostić” u nedelju, 28. novembra, sa početkom u 10 časova. 

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn