Deo Novog Beograda bez grejanja zbog kvara na toplovodu

Zbog kvara na delu magistralnog toplovoda (M2) u Bulevaru Mihajla Pupina kod TC „Novi Beograd“ (Stari Merkator) danas u 7 časova će biti prekinuta isporuka toplotne energije korisnicima u delu Novog Beograda i Zemuna.

Preciznije, bez grejanja će biti potrošači u delu blokova 11a, 11b, 11c, 9a, 9b, deo bloka 8a, kao i korisnici u delu centra Zemuna i Karađorđevog trga, saopšteno je iz JKP „Beogradske elektrane“.

Ekipe za hitne intervencije su na terenu i čine maksimalne napore da kvar bude otklonjen u najkraćem mogućem roku. Radovi će biti okončani u toku noći, a delovi pomenutih blokova sukcesivno će dobijati grejanje. Očekuje se da će korisnicima u ovom delu grada radijatori biti topli najkasnije u sredu, 15. decembra, u ranim jutarnjim časovima.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn