(FOTO) Tradicionalna podela novogodišnjih paketića najmlađim Novobeograđanima

Tradicionalnom podelom besplatnih novogodišnjih paketića u hali sportova “Ranko Žeravica” opština Novi Beograd ove godine obradovala je više od 25.000 novobeogradske dece.

U dobro poznatoj novogodišnjoj atmosferi novobeogradski mališani preuzimali su svoje besplatne paketiće. Decu je, kao i uvek, dočekao Deda Mraz, družili su se sa svojim omiljenim crtanim junacima. Mađioničarski trikovi su ih posebno zabavili, a sa radošću su se fotografisali sa animatorima i zabavljačima.

I ove godine mnogobrojne novobeogradske porodice uživale su u celodnevnim nastupima benda, koji je uživo nastupao u Hali sportova svirajući dobro poznate pop i rok pesme. Uz mnogobrojne besplatne sadržaje uživali su svi novobeogradski mališani, dok su se njihovi roditelji, bake i deke počastili besplatnim napicima. Deca su sa oduševljenjem ispratila trodnevni novogodišnji program, a najviše su se radovala paketićima, igranju sa omiljenim maskotama kao i besplatnim kokicama i balonima.

Opština Novi Beograd sa radošću i ponosom svake godine priređuje ovu manifestaciju sa željom da svim novobeogradskim porodicama sledeća godina bude još uspešnija i bolja od prethodne.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn