(FOTO) Sa Novog Beograda u Crvenu Zvezdu!

Glišić iz IMT-a potpisao za Zvezdu

https://www.instagram.com/p/CY4EaCssiWS/?utm_medium=copy_link

Posle Ohija i Pićinija, Crvena zvezda je angažovala i treće januarsko pojačanje! Novi defanzivac Crvene zvezde je desni bek IMT-a Nikola Glišić (22) koji je potpisao do leta 2024. godine.

Glišić bi trebalo da ostane do kraja sezone u prvoligašu sa Novog Beograda a da se zatim od leta stavi na raspolganje crveno-belima. Zvezda sada ima četvoricu desnih bekova (Pićini, Gobeljić i Gajić) i samo jednog levog Milana Rodića.

Novi desni bek Crvene zvezde ponikao je u obrenovačkom Radničkom, a zanimljivo je da prošle zime nije prošao probu u Čukaričkom. Ove sezone odigrao je 18 utakmica za IMT uz tri postignuta gola.

Izvor: arena sport

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn