Radojičić: Brzom intervencijom nadležnih službi izbegnute veće posledice na pijaci u kompleksu „Starog Merkatora”

Gradonačelnik Beograda prof. dr Zoran Radojičić izjavio je povodom obrušavanja gipsane obloge ventilacije na plafonu ribarnice na pijaci u okviru kompleksa zgrade „Starog Merkatora” da nema opasnosti od daljeg urušavanja, te da su četiri povređene osobe evakuisane i predate ekipama Hitne pomoći.

– Danas, oko 11 časova, u objektu pijace u zgradi „Starog Merkatora” obrušila se ova gipsana obloga iza koje su stajale instalacije, što je izazvalo povređivanje četiri osobe. Sve nadležne službe su promptno izašle na teren i reagovale u najbržem mogućem roku. Na lice mesta je stiglo 16 vatrogasaca iz Zemuna, sa Voždovca i Zvezdare. Koristim priliku da svima zahvalim, a posebno ekipama Hitne pomoći koje su u najbržem roku zbrinule povređene i prebacile ih do Urgentnog centra. Po poslednjim informacijama koje imam, niko nije životno ugrožen. Uviđaj je u toku i u narednom periodu saznaćemo tačan uzrok ove nesreće – poručio je gradonačelnik Radojičić. 

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn