Airport Garden Vaša oaza mirnog života u srcu Novog Beograda

Airport Garden se nalazi na jednoj od najpoželjnijih lokacija u Novom Beogradu, u neposrednoj blizini poslovnog centra Airport City. Ovaj kompleks pruža savršenu ravnotežu između urbanog života i mirne oaze, idealno pozicioniran za sve vaše svakodnevne potrebe

Vrhunski dizajn i kvalitet gradnje

Airport Garden kompleks čine tri stambeno-poslovne lamele A, B i C i stanovi različitih struktura od garsonjera do četvrosobnih. Kompleks se izdvaja po svom superiornom dizajnu i izuzetnom kvalitetu gradnje. Projektovan sa ventilisanom fasadom, zgrada ne samo da pruža estetski atraktivan izgled već i dodatnu izolaciju, što doprinosi energetskoj efikasnosti i uštedi energije. Tamna aluminijumska stolarija vrhunskog kvaliteta ne samo da obezbeđuje dugovečnost već i dodaje elegantan i moderan izgled čitavom objektu.

Svi stanovi su građeni sa pažljivo odabranim materijalima, koji garantuju ne samo dugotrajnost već i visok nivo zvučne i toplotne izolacije. Ovi materijali osiguravaju da stanovi zadrže svoj sjaj i funkcionalnost kroz godine, pružajući stanarima maksimalnu udobnost i sigurnost. Dizajn enterijera takođe je pažljivo osmišljen kako bi se maksimalno iskoristio prostor, omogućavajući savremeni način života u luksuznom okruženju.

Kombinacija estetike, funkcionalnosti i visokog kvaliteta gradnje čini Airport Garden idealnim izborom za sve koji traže dom koji zadovoljava najviše standarde modernog stanovanja.

Savremeni komfor i pametna rešenja
Svaki stan u Airport Garden kompleksu opremljen je najmodernijim tehnologijama za autonomno grejanje i hlađenje nezavisno od grejne sezone, koje se mogu daljinski kontrolisati putem aplikacije.

Sistem zidne klimatizacije omogućava maksimalan komfor i optimalno korišćenje prostora bez klasičnih radijatora.

Bogati sadržaji za celu porodicu

Kompleks nudi brojne sadržaje uključujući park za decu, prostore za kućne ljubimce, i pripremu za elektro punjače. Tu su i instalacije za optičku mrežu, video nadzor, i sistem kontrole pristupa, što osigurava bezbednost i udobnost za sve stanare.

Faze završetka projekta

Projekat Airport Garden je pažljivo planiran da zadovolji sve potrebe budućih stanara, a završetak radova se odvija u fazama. Prva faza biće useljiva do kraja 2024. godine, dok je završetak druge faze planiran za jun 2025. godine.

Ovo znači da će budući stanari uskoro moći da uživaju u svim prednostima koje ovaj luksuzni kompleks nudi, dok se preostali radovi izvode bez ometanja kvaliteta života u prvoj fazi.

Posebna ponuda stambenih kredita

Prodaja stanova na Novom Beogradu u Airport Garden kompleksu, AIK Banka je pripremila specijalnu ponudu stambenih kredita sa povoljnim uslovima finansiranja, omogućavajući vam da ostvarite svoj san o idealnom domu.

Život u Airport Garden kompleksu nije samo stanovanje, već doživljaj luksuza, komfora i modernog urbanog života. Sa prestižnom lokacijom, vrhunskim dizajnom i visokim kvalitetom gradnje, ovaj kompleks predstavlja savršen spoj elegancije i praktičnosti.

Zamislite buđenje u prostranom, svetlom stanu sa pogledom na prelepo uređene zelene površine, dok uživate u miru i tišini svog doma, a istovremeno imate sve pogodnosti grada na dohvat ruke.

Airport Garden je više od doma – to je način života. Pronađite svoj idealan stan već danas i postanite deo ove ekskluzivne zajednice!

Za više informacija, posetite Airport Garden i pronađite svoj savršeni stan već danas!

(Telegraf.rs/PR)

Tagovi

Pročitajte još: