Apel Novobeograđanima da se uklone vozila sa trase maratona u subotu do 22 časa

JKP „Parking servis” apeluje na sve građane, predstavnike firmi i organizacija da blagovremeno pomere svoja vozila sa trase 37. Beogradskog maratona, zakazanog u nedelju, 28. aprila. Parkiranje vozila na trasi maratona neće biti dozvoljeno u vreme održavanja te manifestacije.

Vozila koja ne budu uklonjena sa trase maratona najkasnije u subotu, 27. aprila, do 22 sata, izmestiće ekipe „Parking servisa” u saradnji sa saobraćajnom policijom. Automobili će biti izmešteni na prvo slobodno parking-mesto van trase maratona, radi pripreme staze i bezbednosti svih učesnika manifestacije.

Vozačima koji nisu stigli da pomere svoje vozilo sa trase maratona, a imaju instaliranu aplikaciju za mobilne telefone „Parking servisa”, sa unetom registarskom oznakom vozila, stići će obaveštenje o lokaciji na koju je automobil premešten.

Sve informacije o premeštenim vozilima vozači mogu da dobiju putem telefona Servisnog centra Grada Beograda 11-0-11.

„Zahvaljujemo svim vozačima i građanima Beograda na pomoći u organizaciji tradicionalnog Beogradskog maratona”, saopštavaju iz Javnog komunalnog preduzeća „Parking servis”.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn